Low-carb dieetplan voor koolhydraten

Weet u niet zeker wat u moet eten als u weinig koolhydraten eet? We hebben een eenvoudige manier om te beginnen.

Blijf gewoon lezen om enkele eenvoudige tips te krijgen.

Handige tips voor het koken en bereiden van maaltijden

Als u weinig koolhydraten en veel vet (LCHF) eet, moet u terugkeren naar gezond, echt en onverwerkt voedsel. Sommigen hebben het zelfs vintage eten genoemd. Als je wilt koken, kun je hieronder heerlijke maaltijden vinden om ontbijt, lunch en diner te bereiden.

Ben je niet zo zeker van koken? Hier zijn enkele handige tips om het gemakkelijker te maken:

  1. Neem een ​​pauze van het ontbijt: voel je vrij om het ontbijt over te slaan en een kopje koffie te drinken (met wat melk als je dat wilt). De meeste mensen ontdekken dat binnen een paar dagen minder koolhydraten worden gegeten, voedingsmiddelen met meer vet, onbedwingbare trek en honger snel verminderen en het gemakkelijk is om een ​​maaltijd over te slaan, vooral ontbijt. Het overslaan van een maaltijd is goedkoop, snel en misschien wel het beste, het verhoogt de effectiviteit van het dieet om af te vallen en tegen diabetes.
  2. Maak grotere partijen: verdubbel de portie en bewaar vervolgens wat er de volgende dag voor de lunch wordt achtergelaten. Nu hoef je maar één keer per dag te koken!
  3. Freeze overgebleven: de meeste recepten ook bevroren, dus kan een pan te bereiden, verdeel deze in kleinere porties en bevriezen om later voor een maaltijd te verwarmen. Misschien heb je niet eens om elke dag te koken?
  4. Favorieten herhalen: gek op roereieren? Houd van de biefstuk? Je kunt ze elke dag eten. Er is een breed scala aan ingrediënten en smaken, zodat u zich nooit zult vervelen. Als u echter een paar voedingsmiddelen vindt waarvan u houdt en die gemakkelijk vindt, kunt u ze zo vaak als u wilt eten. Je krijgt dezelfde resultaten.
  5. Basisgerechten zonder koken: uit de buurt van een keuken of niet willen koken voor een maaltijd? Plakjes, kaas en gesneden groenten met saus maken een eenvoudige lunch. Of kook een dozijn eieren en bewaar ze in de koelkast voor de lunch of snacks. Een blikje tonijn of zalm, met een beetje mayonaise en mayonaise van groenten, is een eenvoudige lunch. Gerookte oesters, sardines, haring met rauwe groenten of een salade zijn andere eenvoudige opties om niet te koken.

Denk eraan: water en zout

Wanneer u een strikt koolhydraatarm dieet gebruikt, moet u voldoende vloeistof drinken: water en / of koolzuurhoudend water zijn de beste opties. Zorg dat je ook genoeg zout krijgt. Wanneer u begint, van tijd tot tijd een slok zout in een glas water leggen of elke dag een tot twee kopjes bouillon drinken; dit zal helpen om de “low carb” -griep te voorkomen.

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U kunt de volgende HTML 'tags' en 'attributes' gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*